Muriël Wevers
Ruim 20 jaar ervaring in Human Resource Management

Ik ben een resultaatgerichte Human Resource Management generalist. Onder mijn opdrachtgevers bevinden zich zowel kleine en middengrote bedrijven als multinationals. Vooral in veranderende omgevingen waar veel ruimte is voor eigen inbreng en nieuwe ideeŽn ben ik op de juiste plek. Creativiteit en het kunnen enthousiasmeren van mensen voor nieuwe strategieŽn zijn mijn kernkwaliteiten.


Communicatie en presentatie

Visie en overtuiging zijn belangrijk

Opdrachtgevers waarderen mij als een makkelijke prater, snelle denker en overtuigende presentator. Ook van minder leuke boodschappen. Op papier ben ik helder en kernachtig.

Coaching

Leer de talenten van je werknemers optimaal te benutten, en er onstaat een win-winsituatie

Voor mij staat voorop dat mensen zelf verantwoordelijk zijn voor hun werkplezier, nu en in de toekomst. Wanneer er ergens iets kleins of groots niet klopt, neemt dat plezier af. Dat is jammer, voor de medewerker en voor de organisatie. Met mijn inzet en kwaliteiten krijg ik mensen in beweging om hier verandering in te brengen. Samen spreken we van tevoren het gewenste resultaat af. Hierbij handel ik altijd met openheid van zaken en respect voor de betrokkenen.

Professionele vorming

Deze deed ik op aan de Sociale Academie te Amsterdam en aan het Sioo, het interuniversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde te Utrecht. Ik geloof in continu leren en zorg dat ik regelmatig opleidingen en trainingen volg om mijn vaardigheden bij te houden en te verbeteren. Ook ben ik aangesloten bij de Orde van Organisatie Adviseurs en bij het Nederlands Mediation Instituut.